Danny B. - MC-guide

Danny B. - MC-guide

Från Århus i Danmark, men har sedan 2016 bott i Puerto Rico på Gran Canaria. Älskar kalla öl och hamburgare. Jag är en humörbomb och oftast till den glada och positiva delen. Jag älskar musik och film och många saker som jag ser under våra resor, ger mig bara lust till att uppleva ännu mera.

Min funktion är följebil och fotografering. Jag har ert bagage i bilen, samt dom kalla ölen (och även läsk och vatten) och ser till att bagen kommer säkert fram till nästa hotell. Jag är med alla ställen under turerna och jag tar en massa bilder av våra upplevelser ihop. Jag tar ca. 1 600 bilder på en dag och varje kväll sorterar jag dom, så att vi till slut har dom bästa bilderna klara.

Jeg har en masse smarte og sjove bemærkninger i bagagen, er glad, positiv, tager alle udfordringer op med oprejst pande og bliver sjældent slået ud af noget som helst. Når jeg sidder i min følgevogn, hører jeg højt musik og forsøger at følge med flokken. En god tommelfingerregel er ”Hvis du kan se mig i dit bakspejl på cyklen, så kører du for langsomt!”
Jag har en massa roliga bemärkningar och jag tar alla utmaningar stolt och blir sällan utslagen. När jag sitter i min följebil hör jag hög musik och försöker att följa med flocken. En tumregel är, om du kan se mig i din backspegel, så kör du för långsamt.

Några av mina största upplevelser:

  • Las Vegas: Hotellen, många vackra hotellen, springvattnet ved Bellagio, Cesars Palace, casino, Freemont Street och självklart The Strip
     

  • Gran Canyon: Att tro att man har en idé om hur stort ett hål är, till att man står och tittar ner i det största hål som finns. Att se hur långt det sträcker sig och Colorado River som inte ser större ut än en sytråd. Och att flyga helikopter över
     

  • Los Angeles: Beverly Hills, Hollywood, Rodeo Drive och East L.A. Cruise utmed Malibu Beach. Från de vackraste och dyraste ställen till dom mest pressade områden: Kontrasterna i L.A. är verkligen något som ger intryck

 

 

Är du redo till drömresan?

Ring eller skriv till oss och hör mera om dina möjligheter.

Kontakta oss


"San Francisco – Köra över Golden Gate Bridge och se gatorna. Se The Rock og China Town år mina starkaste minnen som har facineret mig mest"

- Danny B., MC-guide i USA


Våra motorcykelresor i USA

Kontakta oss