Carsten - MC-guide

Carsten - MC-guide

Jag har nästan kört på motorcykel genom hela mitt liv och har varit det mesta i Europa. Från Nord Kap till Aten, från Normandiet till Ukraina och Saint Petersburg. Jag har även kört genom 23 stater i USA, bland annat från New York till Key West och San Francisco till Chicago. Ofta har mina turer gått till fantastiska naturområden, men även historiska ställen. Jag har varit tourguide på diverse turer genom flera år.  

Jag har alltid rest mycket både i jobbet och privat, och dom senare åren har motorcykelturer fyllt mera.
Jag älskar den frihet som det ger att köra och alltid med flest spännande ställen än ett mål och hur man kom dit är ju minst lika stor del av upplevelsen.

USA är helt klart på min favoritlista av land som skall upplevas. USA bjuder på så många fantastiska ställen som skall ses. USA på Harley är aldrig ett val som om vad man skall se, men vad man skall välja från. Det är omöjligt att hinna att se allt, på trotts att USA har allt.

På min MC-tur i USA, får man verkligen landet att märka. Man möter ofta amerikanare som gärna vill prata och undra vart vi kommer ifrån och vart man är på väg. Naturen är fantastisk, käken ramlar ner av häpnad över alla de scenerier man kommer runt till i USA.

 

Några av mina största upplevelser:

  • Yellowstone National Park: Helt fantastisk naturupplevelse överallt i parken och dom vilda bison
     

  • Devils tower: Helt fantastiskt ställe långt, långt ute ingenstans, men en helt fantastisk historia om hur indianernas mera att Devils tower är uppstått
     

  • Black Hills: Ett helt fantastiskt område med många must see attraktioner
     

  • Grand Canyon National Park: Oansett hur många bilder och film man gör här, kan aldrig storleken och det helt fantastiska syn av Grand canyon, aldrig förklaras, det skall upplevas.

 

 

Är du redo till drömresan?

Ring eller skriv till oss och hör mera om dina möjligheter.

Kontakta oss


"USA är helt klart en av mine favoritländer som skall uppleveas, USA bjuder på så måanga fantastiska ställen som ses. USA är aldrig ett val om vad mann skall se, men hur man skall välja ifrån, för det är omjöjligt att hinna att see altt, på trots at USA har allt"

- Carsten, MC-guide i USA